Bewaar en beheer de dossiers
van uw cliënten via de online tool MyMerak.
Zowel digitaal als op papier.
Veilig, overzichtelijk én toegankelijk.

Als advocaat verdrinkt u in een enorme papierberg. Originele documenten, kopieën, bewijsstukken, briefwisseling - zelfs e-mails worden uitgeprint en bewaard. De kelder van een advocatenkantoor raakt heel snel overvol. Kies één van onze formules en beheer uw data op een moderne manier.

"Ik schrik zelf nog elke dag van de hoeveelheid papier die ons advocatenkantoor moet verwerken. Merak is de ideale partner om ons hierbij te helpen. We kunnen dossiers steeds opvragen of online raadplegen"

Uw voordeel

Makkelijk zelf beheren

Via MyMerak kan u zowel uw papieren als uw digitale documenten veilig beheren. U beschikt waar en wanneer u wilt over een overzicht van al uw procedurestukken, stavingstukken en andere documenten.
Merak MyMerak voordeel beheren
Merak MyMerak voordeel advocaten snel digitaal opvragen

Snel digitaal opvragen

U grijpt ongetwijfeld vaak terug naar rechtspraken uit vroegere zaken. Merak zorgt ervoor dat u de nodige documenten makkelijk digitaal kan opvragen om ze waar en wanneer u wilt te consulteren.

Veilig en betrouwbaar

Merak draagt veiligheid en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel. De dossiers van uw cliënten zijn bij ons in goede handen, met weinig risico op brand, waterschade of diefstal.
Merak MyMerak voordeel veilig en betrouwbaar
Merak MyMerak voordeel wettelijk in orde

Wettelijk in orde

Houdt u de stukken van uw cliënten zelfs na het verlopen van de bewaarplicht bij? Wij verplaatsen ze graag naar onze beveiligde archiefruimtes. De stukken toch vernietigen? Laat het ons weten! Wij vernietigen uw documenten en bezorgen u een erkend attest.
MyMerakIsOnline
Copyright 2023 Merak NV, all rights reserved.
Cookie part