Merak archiveert de boekhouding van uw klanten.
Zowel digitaal als op papier.
Veilig, overzichtelijk én toegankelijk.

De bewaarplicht van financiële documenten zorgt voor kelders en zolders met overvolle kasten, schappen en rekken met dossiers en documenten. En dan is er nog eens het digitale equivalent op usb, hard disk, cd,en dvd. Kies uit één van onze formules en maak komaf met uw uitpuilend archief.

"Als boekhoudkantoor willen we onze klanten een efficïente dienstverlening en een vlotte werking garanderen. Daarom bewaart Merak ons volledige archief. Veilig en overzichtelijk. Zo is iedereen gerust."

Uw voordeel

Beter extern

Gedaan met uitpuilende kasten en volgestouwde kelders of zolders. Wij archiveren uw documenten en bewaren ze in onze beveiligde en geklimatiseerde archiefomgeving. Geen risico op diefstal, brand of waterschade.
Merak MyMerak voordeel win tijd en plaats
Merak MyMerak voordeel documenten eenvoudig en digitaal beschikbaar

Al uw documenten eenvoudig beschikbaar

Indien u wenst, scant Merak al uw documenten. Daarna worden ze online ter beschikking gesteld op uw MyMerak. Te allen tijde kunt u uw fysieke documenten terug opvragen.

Wettelijk in orde

Aan de contracten die u als bedrijf afsluit hangen vaak wettelijke bewaartermijnen vast. Merak kan u adviseren over deze bewaartermijnen.
Merak MyMerak voordeel wettelijk in orde
Merak MyMerak voordeel veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Uw documenten worden bewaard in een beveiligde omgeving met weinig risico op diefstal, brand of waterschade. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn een van onze kernwaarden. Alle Merak diensten dragen de ISO 9001 en ISO/IEC 27001 certificaten.
MyMerakIsOnline
Copyright 2023 Merak NV, all rights reserved.
Cookie part